Tidligst Mandag d. 16. maj 14:56.

STS-134 vil blive spillet uden publikum – SORRY – Vi ligger således fokus på at optager videoen for at kunne garantere OPTUR ved fremtidige udsættelser! -> vi spillede OPTUR fra RUM på Nørrebro -> HD er i hus -> opsendelsen vil tjene som sikkerhed for næste mission STS-135 som er den uigenkaldeligt sidste rumfærge – nogensinde!

Takke være NASA-tvs direkte video-transmission fra Florida, kan vi,- på en storskærm her i København, følge med når Rumfærgen Endaevour starter sin sidste rejse mod den Internationale rumstation ISS. Og netop på starttidspunktet leverer orkesteret Ren Optur  en live musikalsk fortolkning af opsendelsen fra koncerthuset Mayhem på Østerbro.

Orkestret har valgt kun at spille til videnskabelige raketopsendelser, fordi det er der menneskeheden forsøger at udvide sin horisont. Siden 2005 har orkestret via brændende interesse samlet erfaringer til at afvikle denne type event,som vi kalder ” en Optur” for et stadigt stigende antal publikummer i København.

Vil du vide mere om Missionen kan du få et meget klart overblik her på  http://www.cbsnews.com/network/news/space/home/flightdata/flightplan.html#134 er der hele 4 SPACEWALKS og vi spiller også en af dem